lördag 29 juni 2013

Buzzador för Wanish

<a href="http://bit.ly/19rkC6j" target="_blank"><img src="http://bit. ly/128yuj5"/></a>

Jaha då buzzar man lite för Vanish. Ska göra en fläcktest själv och dessutom ska jag se om jag får bort fettfläckarna på gästsoffan, eftersom sonens kompisar sovit där utan lakan ;).

Så det återstår att se om Vanish klarar det testet. Återkommer om det. #vanishtest

Sedan har jag även nu installerat en robotgräsklippare, så sönerna bara behöver köra med lite trimmer, kanske man klarar det själv om astman är snäll mot en. Får väl testa när jag mår bra.
Det var skönt att jag klarade av att installera den själv, inte så att det var speciellt svårt men ändå. Visst fick lite hjälp av de två minsta sönerna. Dock gjorde jag det mesta själv. Den fungerade fint en gång, sedan satte det igång att strula. Gräsklipparen ville inte känna av tråden och klippte därför av den. Jag lagade och trots det så pep laddstationen, vart hade jag missat att det gått av mer. Ringde en kompis för att se om han hade ett verktyg som man kunde mäta el med. Det hade han och jag tänkte åka och låna det senare. Då kom jag på snilleblixten att det kanske inte var tråden som det var fel på utan kanske laddstationen. Tog en bit tråd som blev över, kopplade in den i maskinen och trots att den verkligen var hel, så pep laddstationen fortfarande. Jag hade alltså rätt.
Var lite arg och irriterad då jag köpt denna robotgräsklippare på Biltema och har en bra bit dit. Då var gudarna med mig för dagen efter skulle sonens kompis åka dit och fixade det åt mig. Kopplade in den nya laddstationen och nu fungerar den blå faran så bra så igen.



Idag har jag varit ute och gått två gånger, en gång själv och en gång med en go väninna. Skönt att jag börjar komma igång igen. Emellan promenaderna så har jag hjälpt min kompis mamma och måla hus, eller rätta sagt grunda, för det var tvungen att skrapas en del.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar