söndag 1 september 2013

Två veckor av lycka :)

Tänk att det är så härligt att ha sina hjärtan här hos sig. Kan inte alls förstå dem  som tycker att det är underbart när de är "borta". Nu är det dags för två veckor igen, jippi!
Fredagskvällen var myskväll med film, chips och skratt.
Lördagsmorgonen började så bra. Minstingen sov i husvagn med en kompis. Hörde dem komma in när jag låg och lyssnade på en bok. Trodde att det var en av dem som kom upp i trappan men icke. Det var mitt stora hjärta som var vaken, och var lite pratglad. Vi gick ner och åt frukost ihop tillsammans med mellansonen. Så trevligt, inte ofta frukosten blir så mysig. Minstingen sjöng till Spotify så vi lite underhållning också.
Kvällen började med lite kortspel med de två stora, innan vänner kom på förfest och pizzafest, innan det blev dags för Knuten och Ida Carlssons debut. Var trevligt avslut på lördagskvällen.
Idag har man varit på fotbollsmatch. Trots att de spelade bra och var nära en kvittering så blev det förlust. Men det blir väl vinst nästa gång ;).
Efter fotbollen tyckte minstingen att det var dags att baka något, så det blev lite chokladbollar som skapades denna dag.

Ha det gott alla där ute och njut av söndagen. I morgon är det dags för jobb med trevliga kollegor så ingen söndagsångest här inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar